V. Rönneholmsvägen 62

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: V. Rönneholmsvägen 62, Malmö


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Del i kollektiv
I kollektiv uthyres, rum på lite mer än 12 m2 + del i en 4,5 rumslägenhet på 137 m2. Rummet uthyres delvis möblerat, finns ett litet skrivbord, kan sättas i annat rum om du inte vill ha det. I rummet finns dessutom tre fasta garderober.

Hyran är 4.200 kr i månaden inklusive el och internet (fiber 100/10). Notera att det är enbart ett rum och att rummet uthyres till endast en person inga par eller familjer. Vi kommer att ta en kreditupplysning, betalningsanmärkningar accepteras inte. Kontrakt skrives med tre månaders ömsesidig uppsägningstid.

Idag bor vi 4 personer i lägenheten och alla är +20 men inte så mycket mer, så lämplig profil är om du också är kring 20. Tar inte många minuter att ta sig till högskolan, UMAS eller ned till stranden.

Tillträde 1st februari 2016, ev någon dag tidigare om det kniper.
Lägenheten består utöver det rum som uthyres av ett stort gemensamt vardagsrum med intilliggande matsal och kök. Trevlig balkong med eftermiddags sol, hyffsat stort kök och en serveringsgång och gemensam toa med badkar. I fastigheten finns även tillgång till tvättstuga.

Lägenheten ligger på V. Rönneholmsvägen 62 i Slottstaden nära Kronprinsen. Nära till all service i fastigheten finns en ICA butik, postens utlämningsställe, och systembolag finns på Kronprinsen.

Skicka E-mail med beskrivning av dig, ålder vad du gör och så vidare till min E-Mail adress så kommer jag eventuellt att ta kontakt med dig, glöm inte att lämna ett telefonnummer.
Anna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö