Vagnmakarebyn 6J

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vagnmakarebyn 6J, Malmö


Hyra:

4998 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Förstahand etta Bunkeflostrand
Hyreshem har nu en mindre enrumslägenhet på 33 ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 april. Lägenheten ligger i ett mindre gårdshus som endast innehåller totalt fyra lägenheter. Lägenheten är belägen på andra våningen utav två och har en uteplats i loftgång. Huset är byggt 2004 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Bredbandsbolaget.

OBS! Ingen hiss.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö