Vasagatan, Limhamn

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vasagatan, Limhamn, Malmö


Hyra:

9950 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Trivsam och mysig 2:a uthyres i Limhamn
Hej Bostadsletare!

Då jag har fått ett jobberbjudande på annan ort har jag nu bestämt mig för att hyra ut min mysiga lägenhet ett stenkast från Limhamn centrum under minst ett år med chans till förlängning!

Limhamn ligger väster om Malmö och är ett lugnt och vackert område nära till Malmö Centrum samt havet. Det finns både Willys, Ica Malmborgs, Apoket, Systembolag, m.m. endast några minuters promenad från lägenheten. Den ligger ca 500 meter från Limhams småbåtshamn, Limhamns fiskrökeri och havet med härliga promenadstråk ut mot Sibbarpsfältet. Det tar ca 15 minuter att köra bil och ca 20 minuter med buss in till Malmö centrum. Emporia köpcentrum samt Hyllie tågstation med bra förbindelser ligger endast 4,5 km från lägenheten. Bussar går regelbundet från Limhamns centrum flera gånger varje timme både till Centrum samt Emporia och Hyllie tågstation. Det finns gratis parkering på gatan i området.

Lägenheten är en 2:a som är 55 kvm och ligger på 3:e våningen utan hiss. Rymligt vardagsrum, en skrivbordshörna samt en inglasad balkong med förmiddagssol. Köket är renoverat 2014 och är i mycket bra skick. Diskmaskin finns. Även sovrummet är rymligt och det finns både en klädkammare samt en stor garderob för klädförvaring. Finns även ytterligare förvaring i hallen. Lägenheten kommer att hyras ut möblerad och möblerna är i nyskick.

Hyran ligger på 9,950 kr/månad, inklusive avgift, bredband, hemförsäkring, el, Netflix, etc. och betalas i förskott för varje månad. Då jag värnar mycket om min lägenhet så kommer jag även att ta ut en deposition tillsammans med den första månadshyran som ligger på 10,000 kr. Pengarna kommer att användas om något i lägenheten går sönder under uthyrningsperioden. Är allt i sin ordning vid slutet av uthyrningen kommer dessa pengarna att sättas tillbaka till Er.

Jag ser först och främst till hyresgäster som är inte röker samt inte har några barn. Har ni referenser från tidigare boenden är det väldigt positivt.

Ser fram emot att höra ifrån Er! : )

Vänligen,
Sofie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö