Västanväg A

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västanväg A, Malmö
Hyrdes ut: 2018-09-01


Hyra:

7590 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Välkommen på visning i Gamla Limhamn!
Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Här blandas villakvarter med låga flerbostadshus och radhus. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns – banker, mataffärer, bibliotek, polisstation, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn lätt som en egen småstad. Befolkningen i Gamla Limhamn är blandad med allt från barnfamiljer och unga människor till seniorer.

Våra typiska 1940- och 1950-tals hus i gråbrunt tegel ligger i ett lugnt och trevligt område strax utanför Limhamns centrum. De flesta av våra lägenheter är små eller medelstora och har balkong som vetter mot gröna gårdar. Som Limhamnsbo har du all nödvändig service, som butiker, skolor, banker, kaféer och restauranger, i närheten. Samtidigt är det inte särskilt långt till Malmös innerstad eller till stranden och en småbåtshamn.

Från våra fastigheter i Gamla Limhamn är det gångavstånd till Linnégatan, torget och Limhamns centrum. Längs Linnégatan går även bussarna som ger goda kommunikationer till resten av Malmö. Du hittar servicebutik och pizzeria i kvarteren kring våra fastigheter. Här ligger även en grundskola, Geijerskolan, och övriga skolor i Limhamn ligger på ett kort avstånd.

Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter.


Lägenheten
Hall
Färg väggar: Blå
Golv: Laminat
Förvaringsmöjligheter: Ja

Kök
Utrustning: Kyl/Frys, spis med keramik häll samt fläkt.
Färg på köksinredning: Vit
Färg väggar: Blå
Golv: Laminat
Plats för matbord: Ja

Vardagsrum
Färg väggar: Vit med vinröd fondvägg
Golv: Parkett

Sovrum 1
Färg väggar: Vit med en grön fondvägg
Golv: Laminat
Förvaringsmöjligheter: Ja

Sovrum 2
Färg väggar: Vit
Golv: Laminat
Förvaringsmöjligheter: Nej

Badrum
Utrustning:
Väggar: Kakel
Golv: Klinker

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: På vinden

I hyran ingår: Kabel-TV, värme


Varmvattnet debiteras efter förbrukning.

Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten


Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel