Västra Hamnen

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Hamnen, Malmö

Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK


Beskrivning

2:a med garage, terrass & balkong i V-Hamnen
Bo med två uteplatser mitt i Västra Hamnen. Ett stenkast från Malmö högskola och god pendling från Centralstationen. Utmärk övernattare, bostad för en eller två personer. Med tillhörande garage! I hyran ingår värme, vatten samt kabel tv.

Koggens gränd 1 som ritats och projekterats av White arkitekter stod färdigt 2012.

Hög standard, med långsiktighet på materialval är det som genomsyrar det smakfulla huset beläget på Koggens gränd. Huset i sig är unikt med sin levande fasad där man tydligt kan se de olika hemmens belägenhet från utsidan. Läget intill gröna Koggenspark skapar en grönskande kringmiljö som är unik i sitt slag. Innergården är smakfullt arkitektonisk och en harmonisk plats för husets boende att njuta av. Uppe på taket välkomnar en fantastisk takterrass med sittgrupper, planteringar och träd.

På loftgången på tredje våningen finner vi lägenhetens ingång och den ena uteplatsen i västerläge med kvällssol som lämpar sig väl för fika och samkväm under årets varmare delar med utsikt mot innergården.

Avhängning just innanför entrén till höger i stor skjutdörrsgarderob.

Innanför dörren välkomnar ett stilrent, kvadratsmart och genomgående hem om ca 46 kvm. Med sin praktiska planlösning som rymmer kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt sovrum och badrum i den inre delen. Takhöjd om hela 3.40 meter, vita väggar tillsammans med slipat betonggolv skapar rena linjer och ger ett luftigt och ljust intryck.

Köket som går i den vita linjen smälter fint i in i den öppna planlösningen. Utrustat med följande; integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovåg och ansluten fläkt. Bänkskiva i massiv ek med vita kakelplattor ovan. Gott om förvaring och arbetsytor är också väl värt att nämna.

Mellan kök och sovrum finns en liten "halva", här finns en praktisk arbetshörna/skrivbord med hyllor ovan.

Generöst helkaklat badrum med duschhörna. Vitt kakel på vägg samt grått klinker på golv, under klinker ligger värmeslingor (el) för härlig komfortvärme. Utrustat med: spegelskåp från Ballingslöv med belysning ovan, tvättställ med blandare från Hansgrohe och kommod under, vägghängd WC-stol, elburen handdukstork och tvättmaskin från Miele, snyggt och praktiskt inramad i massiv vitoljad ask, perfekt som arbetsyta eller förvaring.

Sovrummet har även det vita släta väggar och slipat betonggolv. Två fönster och balkong som vetter i svalt österläge. Även här finns en stor skjutdörrsgarderob.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö