Västra Rönneholmsvägen 70

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Rönneholmsvägen 70, Malmö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

105 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv (Från juni/juli)
Hej!

Vi letar efter en tredje person till vårt kollektiv i Slottstaden, helst från och med början av juni. Vi bor i en fyra där vi delar på balkong, kök och stort vardagsrum. Det lediga rummet är på cirka 15 kvadratmeter.

Vi som bor här är Jerry; är frilansande skådespelare och sångare som ibland åker iväg på små turnéer. Gillar att dansa lindy-hop, gå på konserter, prata lite politik och drabbas i perioder av en oemotståndlig lust att köpa pelargoner på rea. Och John som är frilansjournalist och gärna åker i väg på reportageresor till Afrika, gillar yoga (men har ont i ett knä), försöker meditera sig förståndig, går och skriker på MFF-matcher och varvar gärna öl med persilja och vattenmelon. 

Som kollektiv är vi ganska lugna och självständiga, men när allt faller på plats och turnéer eller resor inte kommer emellan så händer det att vi lagar mat ihop eller rent av drar på med en hemmafest. Vi städar och håller ordning, ibland enligt schema och andra gånger med gemensam storstädningsdag. Hyran är cirka 3550 kr per person inklusive bredband, el mm.

Vi söker efter en person som är fin, vänlig och hyfsat ordningsam. Sen kan du vara timid, knäpp, banal, spirituell, ung eller gammal. Den som lever får se. Skriv och berätta lite om dig själv och hur du vill bo, sen bjuder vi in några stycken på fika eller liknande så vi kan se om vi verkar trivas ihop. 

Tanken är att allt ska vara klappat och klart innan slutet på nästa vecka så hör av dig så fort du kan!

Hälsningar, John och Jerry

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö