Västra Rönneholmsvägen 43A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Rönneholmsvägen 43A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

3670 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning


Nu är en mysig enrummare i vårt enda korridorsboende är nu ledigt! Lägenheten är endast till för dig som är student. I lägenheten har du eget badrum och ett rum med plats för möblemang. Utanför lägenheten finner du korridoren där ett rymligt gemensamt kök och allrum med bl.a. soffor och tv. Köket är fullt utrustat och du delar det med dina 6 grannar. Här råder en bra gemenskap och man hjälps åt att hålla i ordning de gemensamma utrymmena. Du som student står själv för städningen av din våning och de gemensammautrymmen som ni och dina grannar tillsammans strukturerar upp. Om du som student gillar gemenskap, vill träffa nya kompisar och gillar att bo kollektivt så är Xantippa ett perfekt val för dig. Hiss finns från entrén upp till femte våningen. På fjärde våningen finns även en stor takterrass som kan användas av alla. Hyran är baserad på 10 månaders debitering, då juli och augusti är hyresfria, även el, värme och vatten ingår i hyran. Xantippa ligger i populära, centrala Slottstaden i Malmö som erbjuder närhet till centrum, parker och utbud av mysiga caféer och resturanger. Sett över gatan finner du Pildamsparken, som är Malmös absolut vackraste park. Till gågatan tar det endast 10 minuter i gångväg för att ta sig, detta är vårt absolut centralaste boende. Till lägenheten tillhör ett förråd i källaren. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband mm.
Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning. Du kontaktar själv boende för visning och du har endast 2 dagar på dig att gå och titta på lägenheten.
Viktigt är också att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar från det att du blev inbjuden till visning. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig.


OBS! För dig som har antagningsbesked eller redan är studerande. Har du sökt lägenheten men inte blivit antagen måste du ta bort din ansökan. Lägenheten kommer att tilldelas 16/12 och då är det viktigt att du är tillgänglig på telefonen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö