Västra Rönneholmsvägen 43A

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Rönneholmsvägen 43A, Malmö
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

3582 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Mysig enrummare i ett trevligt kollektiv är ledig för dig som är nyantagen på ett program till HT16!
I lägenheten har du eget badrum och ett rum med plats för möblemang. Ute i korridoren finns ett stort gemensamt kök och ett allrum med bl.a. soffor och tv. Köket är fullt utrustat och du delar det med dina 6 grannar. Här råder en bra gemenskap och man hjälps åt att hålla i ordning de gemensamma utrymmena. Eftersom man delar kök och vardagsrum måste man gilla att bo kollektivt för att trivas på Xantippa. Hiss finns från entrén upp till femte våningen. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme, vatten och förråd ingår i hyran. Xantippa ligger i populära och centrala Slottstaden i Malmö. Härifrån har du ca 10 min cykelväg till Malmö Högskola. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Faciliteter:
Fullt utrustat/ Möblerat kök, Allrum med bl.a. Tv, fantastiskt stor Takterrass.

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten, men det kan vara svårt för boende kund att visa lägenheten då det är mitt i sommaren och semestertider.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 1/8, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 1/8 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som är nyantagen eller studerande!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö