Västra Rönneholmsvägen A

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Rönneholmsvägen A, Malmö
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

5588 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Nu är en helt unik tvåa ledig i studenthuset Xantippa! En tvåa i etage med en ingång på varje våning. Översta våningen ligger högst upp i huset på femte våningen, där köket och vardagsrummet går i öppen planlösning. Köket är fullutrustat med ugn, spis och kyl med frys. På nederplan, som ligger på våning fyra i huset finns garderob, kaklat badrum och sovrum. På båda plan finns tre härliga fönster i mot gården som ger ett fint ljusinsläpp. Hiss finns från entrén upp till femte våningen. På fjärde våningen finns även en stor takterrass som kan användas av alla. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme, vatten och ett källarförråd ingår i hyran. Xantippa ligger i populära och centrala Slottstaden i Malmö. Härifrån har du ca 10 min cykelväg till Malmö Universitet. planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 7/11, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 7/11 klockan 10.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel