Vendelfridsgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vendelfridsgatan, Malmö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres ett år /Room for rent 1 year
(Shorter translation to English below)

Hej!
Jag letar efter en inneboende till min 3:a i Lorensborg under perioden 1/9 -1/6 (lite flexibelt). Rummet är möblerat med 1,20-säng, nattduksbord, byrå och bokhylla, men det finns plats för fler möbler (se bilder). Garderob finns i hallen. Man har självfallet också tillgång till kök, badrum, vardagsrum och balkonger i lägenheten. Hyran ligger på 3500 kronor/månad, och då ingår bredband, tv-kanaler, tv-licens och hemförsäkring. Lägenheten ligger i Lorensborg i Malmö, grönt och fint med 20 minuters promenad från Triangeln (5 min med cykel). Det finns tre olika bussar som stannar nära lägenheten, så det är lätt att ta sig runt omkring. Affärer och gym finns nära.

Du kommer att bo med mig, och jag är en 29-årig tjej som arbetar som högstadielärare på dagarna. Annars tycker jag att det är roligt att skriva, läsa, promenera, spela spel och så. Jag är vegetarian, och det vore skönt om du också var det, eller i alla fall inte har ett stort behov av att tillaga kött i hemmet sådär jätteofta. Jag gillar att prata och diskutera men har också en stor integritet och behov av att göra saker för mig själv. Jag har bott med människor de flesta åren av mitt liv, så jag tror att jag är rätt lätt att komma överens med.

Krav på dig som vill bo här:
- Att du är kvinna,
- Att du är lugn och gillar att ha relativt städat (i köket och vardagsrummet, ditt eget rum får se ut hur du vill )
- Att du inte dricker eller förvarar alkohol här hemma. Jag dricker nästan inte alkohol och tycker det är skönt med ett alkoholfritt hem.
- Att du är någorlunda vettig Med detta menar jag till exempel att du inte är rasist eller homofob, eller att du blir illamående av tanken på att jag äter med gaffeln i höger hand :)
- Att du har en någorlunda stabil ekonomi.
- Gärna vegetarian.

Intresserad? Skicka ett mail till mig, berätta lite om vem du är!

Mvh
Julia

Hi!
Im looking for someone who wants to rent a room in my 3-room apartment in Lorensborg during the period 1/9-1/6 (Im flexible with this though). The room is furnished but theres room for more furniture. You of course have access to the kitchen, bathroom, living room and balconies as well. The rent is 3500 kr/month, wifi included. The apartment is in Lorensborg, a green area, 20 min walking or 5 min by bike to Triangeln. Busses, grocery store and gym are all very close.

You will live with me, a 29-year-old woman who works as a middle years teacher during the days.

Requirements if you want to live here:
- That you are a woman
- That you are calm and like it relatively clean (in the kitchen and living room, your own room can look however you prefer )
- That you dont drink or keep alcohol at home. I barely drink and I value living in a home where alcohol is not present.
- That you are reasonably decent With this I mean that you for example arent racist or homophobic.
- That you have a relatively stable economy.
- Preferably vegetarian.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö