Vikingagatan C

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vikingagatan C, Malmö
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

10621 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

73 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Välkommen till denna ljusa lägenhet på markplan där du genom loggian når en stor uteplats i söderläge som är insynsskyddad. Lägenheten har genomgående vita väggar med parkett förutom hallen där det är klinker. Det finns goda förvaringsmöjligheter.

Våra exklusiva bostäder på Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Potatisåkerns bågformade huskroppar och friliggande stadsvillor fungerar som en länk mellan havet och den bakomliggande staden. Husen har lånat drag från de sekelgamla patriciervillorna i omgivningarna. Området uppfördes i två etapper där den första stod klar 1996 och den andra år 2001. Namnet kommer av att man under andra världskriget odlade potatis på platsen.
Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort Genomgående massiva trägolv och bra materialval är något som kännetecknar lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum, gemensamhetslokal och cykel förråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer, fontäner och stenbelagda gångar. Det finns även en boulebana på området.

Lägenheten
Hall
Färg väggar: Beige
Golv: Klinker samt parkett
Förvaringsmöjligheter: Ja

Kök
Utrustning: Hel kyl och frys, ugn, spis häll, fläkt samt diskmaskin.
Färg på köksinredning: Brun
Färg väggar: Beige
Golv: Parkett
Plats för matbord: Ja

Vardagsrum
Färg väggar: Beige
Golv: Parkett

Sovrum
Färg väggar: Beige
Golv: Parkett
Förvaringsmöjligheter: Ja

Badrum
Utrustning: Dusch och tvätt pelare
Väggar: Kakel
Golv: Klinker

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd:Ja
I hyran ingår: Kabel-TV, värme samt varmvatten.


Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten


Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel