Ystadsgatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ystadsgatan, Malmö


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Tvårumslägenhet uthyres
Jag har en ljus och välplanerad 2,5 att hyra ut i minst 6 månader. Lägenheten är genomgående med stort vardagsrum, kök, sovrum, badrum, två inbyggda garderober och en halva där ett större matbord kan placeras. Lägenheten ligger på tredje våningen i ett sekelskifthus nära Möllevången i Malmö.

Lägenheten hyrs ut möblerad med en 140-säng, ny stor soffa från Ikea, matbord, stolar, bokhylla, byrå och de mest väsentliga artiklarna för köket. Du får även tillgång till ett källarförråd om du har behov av mer förvaring.

Hyran är 7500 kr/månad och då ingår värme och el. Hyresgästen får själv teckna avtal för Internet och hemförsäkring.

Jag söker en hyresgäst/hyresgäster (max 2 personer) som vill hyra lägenheten i minst 6 månader, gärna längre. Du ska vara skötsam och ha en stabil inkomst. Min bostadsrättsförening måste godkänna dig som hyresgäst och vi skriver ett skriftligt kontrakt. Uppsägningstid är 3 månader med 2 månaders depositionsavgift. Inflyttning sker senast 1 maj, men gärna redan 1 april.

Är du intresserad av att hyra min lägenhet? Skriv ett mail där du berättar vem/vilka ni är och hur länge ni vill hyra lägenheten.

Vänliga hälsningar,
Matilda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö