Zenithgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Zenithgatan, Malmö


Hyra:

3950 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

94 m2


Beskrivning

Vegokollektiv i Värnhem
Ett rum är ledigt i en välplanerad 4-rums lägenhet nära Värnhemstorget uthyres tills vidare med möjlighet av inflyttning från 1:a April.

Lägenheten består av:
- Tre ljusa sovrum och ett stort vardagsrum.
- Ett ganska stort kök med mycket arbetsyta och två nya stora kyl/frys, ugn, diskmaskin, mikro osv.
- Ett helkaklat badrum med duschkabin.
- En rymlig gästtoalett.
- En solig balkong mot sydöster med utsikt över hela Malmö.

Lägenheten var helt renoverad förra året och ligger på toppen våningen (den åttonde). Hiss finns. Tvättstuga i källaren. 3 min gångavstånd till värnhemstorget.

I hyran ingår allt som El, Internet, TV, radiotjänst, värme, vatten osv. Hela lägenheten är möblerad förutom detta rum som hyrs ut, som du får inreda själv :)

Du kommer att dela lägenheten med två killar:
Jag är en 26-årig glad doktorand på Lunds universitet. Jag gillar att hitta på saker och håller mig upptagen med lite allt möjligt, t.ex. spela brädspel, badminton, foosball (finns ett bord i lägenheten :), resa och skissa lite.
Charlie, 24 år, är en glad och social kille som jobbar inom vården i Lund. Han sysslar även med musik och på fritiden så gillar han att måla, umgås med vänner och segla.

Vi tycker om att laga intressant vegan mat, titta på film/tv-serier och ha det kul, samtidigt att ha det rent och fräsch i lägenheten. Vi vill jättegärna bo med en likasinnad person. Vid intresse mejla en kort beskrivning av dig, bara seriös sökare tack.

Don't hesitate to contact for the above information in English.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö