Zenithgatan52

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Zenithgatan52, Malmö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

94 m2


Beskrivning

Takvåning vegokollektiv nära värnhemstorget
Två rum är lediga i en takvåning 4-rums lägenhet nära Värnhemstorget uthyrs för 6 månader med möjlighet av eventuell förlängning. Inflyttning från 1:a September.

Lägenheten består av:
- Tre ljusa sovrum och ett stort vardagsrum.
- Ett ganska stort kök med mycket arbetsyta och två nya stora kyl/frys, ugn, diskmaskin, mikro osv.
- Ett helkaklat badrum med duschkabin.
- En rymlig gästtoalett.
- En solig balkong mot sydöster med panarom utsikt över hela Malmö.

Lägenheten var helt renoverad förra år och ligger på åttonde våningen. Hiss finns. Tvättstuga, förråd i källaren. 3 min gångavstånd till värnhemstorget.

I hyran ingår allt som El, Internet, TV, radiotjänst, värme, vatten osv. Hyran för mindre rum på 9 kvm är 3950 kr och 4250 för större rum på 11 kvm. Hela lägenheten är möblerad förutom rum som hyrs ut, som ni får inreda själv :)

Jag är en doktorand på Lunds universitet. Jag gillar att hitta på saker och håller mig upptagen med lite allt möjligt, som t.ex. spela brädspel, badminton, foosball (finns ett bord i lägenheten :), och resa runt lite.
Jag tycker om att laga intressant vegan mat, titta på film/tv-serier och ha det kul. Det är viktig för mig att ha det rent och fräsch i lägenheten. Jag vill jättegärna bo med likasinnad personer. Vid intresse mejla en kort beskrivning av dig/er. Endast seriös sökare tack!

Don't hesitate to contact me for the above information in English.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö