Zenithgatan 8

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Zenithgatan 8, Malmö


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Ljus och modern lägenhet på Värnhem
P.g.a. utlandsvistelse hyr jag ut min superfina lägenhet på Värnhem, fr.o.m 1 november 2016 t.o.m 30 april 2017 (6 månader).

Lägenheten är en rymlig 2:a på 67 m2. Den är nyrenoverad så allt är modernt och fräscht, och de många fönstren ger ett härligt ljus i hela lägenheten. Köket har induktionsspis, ugn i arbetshöjd och diskmaskin, och i badrummet finns både tvättmaskin och turktumlare.

Det finns även en fantastisk inglasad "inomhusbalkong", en förlängning av vardagsrummet med stora fönster som kan öppnas upp, men även element som gör det möjligt att njuta av den hela året! (Funkar mycket bro för inomhusodling, se foton!)

Läget är super -bara 2 minuters gångavstånd till Värnhemstorget, där man kan ta bussar till hela Malmö och Skåne. Ca 10 minuter på cykel till Centralstationen och Triangeln. Det finns gott om livsmedelsaffärer och restauranger i närheten.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad (tyvärr finns inte möjlighet till förvaring i förråd).

Hyran är 8900 kr/månad + el (brukar ligga på ca 350 kr/mån). Deposition på 3000 kr betalas vid inflyttning och återfås vid utflyttning. Även hemförsäkring tillkommer med 100 kr/månad.

Jag söker en pålitlig hyresgäst som är smidig att kommunicera med (eftersom jag bor utomlands så är det viktigt att man har regelbunden koll på sin mail och kan svara relativt snabbt). Bevis på någon form av inkomst är ett krav.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö