Skutvägen 15

Mariestad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Mariehus
Adress: Skutvägen 15, Mariestad
Hyrdes ut: 2016-07-15


Hyra:

8550 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Byggnad:Skeppets två bostadshus är sex våningar höga med utskjutande balkonger på varje våningsplan och ett så kallat penthouse, en indragen takvåning som platsbyggts helt i trä.

I hela huset har utsikten värdesatts. Lägenheternas moderna och öppna planlösning med fönster från golv till tak skapar en fin koppling till naturen utanför. Genom att balkongerna placerats vid hörnen på huset och skjuter ut en bit utanför hörnet får hyresgästen större möjligheter att njuta av såväl solens värmande strålar som utsikten över vattnet. Alla balkonger har en inglasad och en öppen det. 

Lägenheterna har trägolv i alla rum bortsett från badrum och en liten del av hallen som är belagd med klinker. Badrummen är helkaklade och har snygga duschväggar i glas. Alla hyresgäster kan dessutom njuta av bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.

Förutom att det finns allmän plats för parkering av permobiler, rullatorer och barnvagnar så finns det även extra cykelförråd att hyra för den som har en cykel som man vill låsa in. Den som vill låta cykeln stå utomhus kan göra det under tak på cykelparkeringen utanför husen.

Det finns även carport och parkeringsplatser att hyra för bilen eller båtplats för den som har en egen båt.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mariestad