Strandvägen

Mariestad
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strandvägen, Mariestad
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

5700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

45 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Här har vi satsat på unika sjönära hyresrätter med privat brygga, badtunna och vedeldad bastu. Lite lyx utöver det vanliga. Det sju våningar höga huset har sammanlagt 37 lägenheter och ligger endast ett stenkast från Vänerns strandkant. Alla lägenheter, med undantag av tre stycken enrumslägenheter, har sjöutsikt och terrasser på 30-60 kvadratmeter varav ca 20 kvadratmeter är inglasade.

Flera lägenheter har mer än en balkong eller terrass. Strandgården är ett lyxigt boende och husets speciella design sticker ut rejält i Mariestad. Fönstren placeras i ett oväntat mönster för att ge behagligt ljusinsläpp samtidigt som fasaden får en modern och urban känsla. Gäster kan bo över i en övernattningslägenhet med två bäddar och fester kan hållas i gemensamhetslokalen på översta våningen.

Samtliga balkonger skyddas från insyn med dekorativa pelare som ger huset fin karaktär. Hyresgästerna har även en privat brygga med vedeldad bastu med en lucka i bastugolvet så att de som vill svalka sig kan hoppa direkt ner i vattnet inifrån bastun.

Kabel-TV från Comhem och fiber från Telia.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Mariestad

Rapportera fel