Göingegatan 1A

Markaryd
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Göingegatan 1A, Markaryd


Hyra:

4383 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Göingegatan 1 A, Markaryd
Vi kommer att renovera lägenheten och däribland måla hela lägenheten, lägga parkettgolv i hall och vardagsrum. Köket kommer att få nya köksluckor och köksstommarna kommer att sprutmålas. Vi byter spis till en variant med keramikhäll samt byter spiskåpan. Vi byter stänkskyddet till modernt kakel och byter bänkskivorna. Badrummet kommer att renoveras och bli helkaklat med dusch. Vi kommer att förbereda med installationer till tvättmaskin så att det blir enkelt att i framtiden välja till det (Om önskas kostar det +135kr/månad på din hyra). Vi kommer även att sätta upp en elektrisk handdukstork i badrummet. Vi kommer även att byta all el i lägenheten och sätta upp en elcentral med automatsäkringar.

Välkommen att registrera din intressanmälan på www.victoriapark.se

Välkommen till Victoria Park Förvaltning

!
I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi 750 lägenheter från 1 till 4 rok centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation.
Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus med gröna och barnvänliga områden samt närhet till natursköna strövområden och sjöar.
Välj mellan uteplats med egen täppa eller balkong med fin utsikt.

Med personlig prägel

Vi renoverar ofta lediga lägenheter till en högre standard. Och genom tillval kan du sätta en personlig prägel på ditt hem.
Till exempel kan du välja egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, modernisera köket med nya bänkskivor och nytt kakel, eller varför inte ge de olika rummen parkettgolv? Valet är ditt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Markaryd