Kaplansgatan 3D

Markaryd
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kaplansgatan 3D, Markaryd


Hyra:

3954 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

Kaplansgatan 3 D, Markaryd
Denna fina etta med rejäl balkong kommer att renoveras där samtliga ytor kommer att målas, vi lägger parkettgolv i alla rum. Badrummet renoveras och blir helkaklat med dusch. Vi kommer att förbereda för att ställa in en tvättmaskin. Köket kommer att få nya köksluckor, ny spis, spisfläkt samt nytt stänkskydd i kakel och slitstarka bänkskivor. Välkommen att registrera din intressanmälan på www.victoriapark.se

Välkommen till Victoria Park Förvaltning

!
I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi 768 lägenheter från 1 till 4 rok centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation.
Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus med gröna och barnvänliga områden samt närhet till natursköna strövområden och sjöar.
Välj mellan uteplats med egen täppa eller balkong med fin utsikt.

Med personlig prägel

Vi renoverar ofta lediga lägenheter till en högre standard. Och genom tillval kan du sätta en personlig prägel på ditt hem.
Till exempel kan du välja egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, modernisera köket med nya bänkskivor och nytt kakel, eller varför inte ge de olika rummen parkettgolv? Valet är ditt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Markaryd