Kaplansgatan 3F

Markaryd
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kaplansgatan 3F, Markaryd


Hyra:

5502 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Kaplansgatan 3 F, Markaryd
Ljus och fin lägenhet på andra våningen som kommer att genomgå en rejäl renovering. Vi kommer att måla om och lägga nya parkettgolv i samtliga rum. Köket får nya köksluckor samt sprutmålade köksstommar, spis med keramikhäll, stänkskydd i kakel och nya slitstarka bänkskivor. Badrummet kommer att renoveras och bli helkaklat med dusch. Vi kommer även att förbereda så att man kan enkelt installera en tvättmaskin om så önskas. Vi sätter även upp en elektrisk handdukstork. Vi byter även all el i lägenheten och sätter en ny elcentral med automatsäkringar.

Välkommen att registrera din intressanmälan på www.victoriapark.se

Välkommen till Victoria Park Förvaltning

!
I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi 750 lägenheter från 1 till 4 rok centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation.
Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus med gröna och barnvänliga områden samt närhet till natursköna strövområden och sjöar.
Välj mellan uteplats med egen täppa eller balkong med fin utsikt.

Med personlig prägel

Vi renoverar ofta lediga lägenheter till en högre standard. Och genom tillval kan du sätta en personlig prägel på ditt hem.
Till exempel kan du välja egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, modernisera köket med nya bänkskivor och nytt kakel, eller varför inte ge de olika rummen parkettgolv? Valet är ditt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Markaryd