Kungsgatan 31A

Markaryd
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 31A, Markaryd


Hyra:

4232 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Kungsgatan 31 A, Markaryd
Nu har vi en mysig 1-rumslägenhet ledig. Lägenheten är belägen på markplan med egen uteplats. I det stora rummet finns en avskärmningsbar sovalkov.
Innan inflytt kommer vi att måla om hela lägenheten, lägga parkettgolv i alla rummen. Vi byter lägenhetsdörr till en säkerhetsdörr. Vi byter köksluckor och målar köksstommarna. Vi sätter dit en ny spis med keramikhäll samt att vi byter spiskåpan. Det blir nytt stänkskydd i kakel samt nya slitstarka bänkskivor.

Välkommen att registrera din intressanmälan på www.victoriapark.se

Välkommen till Victoria Park Förvaltning

!
I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi 750 lägenheter från 1 till 4 rok centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation.
Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus med gröna och barnvänliga områden samt närhet till natursköna strövområden och sjöar.
Välj mellan uteplats med egen täppa eller balkong med fin utsikt.

Med personlig prägel

Vi renoverar ofta lediga lägenheter till en högre standard. Och genom tillval kan du sätta en personlig prägel på ditt hem.
Till exempel kan du välja egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, modernisera köket med nya bänkskivor och nytt kakel, eller varför inte ge de olika rummen parkettgolv? Valet är ditt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Markaryd