Bohusgatan

Marstrand
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bohusgatan, Marstrand
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

6597 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

69 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Tre rum och kök med balkong på våning 3 med havsutsikt, lägenheten ligger högst upp i huset och har delvis snedtak.  Lägenheten hyrs ut som permanentbostad. För att få hyra lägenheten krävs det att man bor och är skriven på adressen på heltid och inte äger eller hyr någon annan bostad. Se vår uthyrningspolicy för mer information.
Möjlighet till tidigare inflyttning finns!
Lägenhetsnummer 46 / lantmäterinummer 1202
  • Hall- Parkett, ljus beige tapet 
  • Badrum- Vitt helkaklat med grön bård, ljusgrönt klinkergolv, spegel över handfat, badrumsskåp utan el, badkar, wc, handfat. (Befintligt badrumsskåp med el ingår ej utan kommer ersättas av en spegel.)
  • Kök- Gula mönstrade tapeter och ljus plastmatta. Fönster högre upp i takkupa. Ljusa äldre luckor, bänkskiva i boklaminat, spis med plattor, kolfilterfläkt, kyl/frys. I den annonserade hyran ingår det nytt kakel i kök á 107kr/månad. Arbetet utförs efter att avtalet börjat gälla och i samråd med ny hyresgäst.
  • Sovrum 1- Blå tapet och ljus plastmatta. Takfönster.
  • Sovrum 2-  Gul tapet och ljus plastmatta.
  • Vardagsrum- Ekparkett, i den annonserade hyran ingår tapetsering samt målning av snickerier och tak i vardagsrummet. Ny hyresgäst får välja tapet, arbetet utförs efter att nya hyresgästens avtal börjat gälla.
  • Balkong- med härlig utsikt över Marstrandsön och hamnen.

Lägenheten:


Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Marstrand

Rapportera fel