Ålegårdsgatan 394

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 394, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

6053 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad lägenhet med klinkergolv i hall och parkett i vardagsrum. Lägenheten ligger på våning 2 och har en stor balkong. I badrummet ligger en blå plastmatta och på väggarna är det vitt kakel med blå inslag. I köket är det ljusgul linoleummatta, vita köksluckor med ekkant, vitt och blått kakel över diskbänk. I sovrummet ligger en brun standardmatta och tapeterna är randiga. 6 fasta garderober finns också i sovrummet. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. I denna lägenhet har gjorts ett tillval på tapetsering, men du får ändå en rabatt på 132 kronor per månad. Angiven hyra är 2015 års hyra. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal