Ålegårdsgatan 428

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 428, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

7936 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu har vi en fin och ljus lägenhet i höghus som stod klart 2006. Lägenheten har stor balkong i västerläge med fin utsikt. I hallen och badrummet är det grå klinker på golvet. Badrummet är helkaklat i vitt med gul rand. Vardagsrummet har parkettgolv. I köket finns vita skåpsluckor, vitt kakel över diskbänk och en mörkt grå bänkskiva. Lägenheten är särskilt lämplig för dig som känner att du vill hitta ett boende där du kan bo kvar. Du som söker lägenheten skall vara över 55 år. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal