Ålegårdsgatan 458

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 458, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

6820 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Trevlig lägenhet i det nybyggda området på övre Balltorp med snabb inflyttning. Dusch/badrummet har grå klinker med golvvärme, vita helkaklade väggar med röd bård samt tvättpelare. I hallen ligger ett grått klinkergolv precis innanför dörren och går sedan över till ett beige linoleum golv. Köket har vita luckor, vitt stänkskydd, mörkgrå bänkskiva, vita väggar och beige linleummatta. Sovrummet har samma beiga linoleummatta som i hall och kök, randiga tapeter i beige och 3 fasta garderober. I vardagsrummet är det parkettgolv och vita väggar. En trevlig stensatt uteplats i väster hör till lägenheten. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal