Ålegårdsgatan 428

Mölndal
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 428, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

8480 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:För dig som fyllt 55 och inte har några hemavarande barn finns det nu en lägenhet med stor balkong i söder ledig i hus som är byggt 2006. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och i hallen är det grå klinkergolv, vita målade väggar och 2 fasta garderober. Badrummet har grå klinker med golvvärme, vita helkaklade väggar med röd bård. I resterande rum ligger parkettgolv och i köket är det ljusa väggar, vita skåpsluckor, svart bänkskiva, vitt stänkskydd och spis med varmluftsugn. I vardagsrummet och i det ena sovrummet är det vita väggar. I det andra sovrummet är det en rödblommig fondvägg och 3 fasta garderober. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal