Ålegårdsgatan 386

Mölndal
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 386, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-01-16


Hyra:

7659 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad lägenhet med öppen planlösning på tredje våningen i ett femvåningshus för dig som kan flytta in omgående. Balkong i väster. Parkett i vardagsrum och matvrå. Kakel i badrummet. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. Om du vill ha ommålat eller -tapetserat lämnar du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Om du väljer att låta lägenheten vara som den är får du 180 kr i rabatt på hyran. Rabatten dras av från hyran ovan. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal