Ålegårdsgatan 328

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 328, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

5142 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenhet med öppen planlösning på tredje våningen i hus med hiss. I hallen är det parkettgolv och beige väggar. Köket har brun plastmatta, vita väggar och vita luckor med ekkant. Stänkskydd i vitt kakel med gul bård. Bänkskivorna är vita och vitvarorna är äldre modell. I duschrummet är det beige plastmatta och vita kaklade väggar med gul bård. I sovrummet är det gula tapeter och samma bruna plastmatta som i köket. I vardagsrummet med utgång till balkongen är det parkettgolv och beige tapeter. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta gör du en beställning hos oss. I vår prislista ser du vad den nya månadskostnaden då blir. Väljer du att ta lägenheten som den är eller att göra jobbet själv får du 132 kronor i rabatt på hyran. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal