Ålegårdsgatan 386

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 386, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6279 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad 2 rumslägenhet högst upp i huset med balkong i sydväst. Tak och väggar behöver målas/tapetseras om i vissa rum. I hallen finns en svart stormönstrad tapet som är lite sliten. I sovrummet är det vita väggar och en garderob. Taket behöver målas om här. Köket har fina vita skåpsluckor, hällspis med varmluftsugn samt diskmaskin. Badrummet med badkar har plastmatta och vitt kakel med gul bård. Badrumsskåpet kommer att bytas ut. Det är parkettgolv i vardagsrum och matplatsen. I vardagsrummet finns en fondtapet med björkstammönster. Du får rabatt på hyran med 132 kronor för att du själv ska kunna bestämma när du vill måla om/tapetsera om. Om du vill ha ommålat eller -tapetserat lämnar du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad den nya månadskostnaden då blir. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Möjlighet till tidigare inflytt finns. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal