Ålegårdsgatan 428

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 428, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

7767 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En ljus lägenhet med byggår 2006 på 5:e våningen för dig över 55 år som inte har några hemmavarande barn. Fin utsikt från stora fönster i tre väderstreck och stor balkong i väster. Lägenheten har öppen planlösning och genomgående vita väggar och ljus linoelummatta i alla rum utom i vardagrum där det ligger parkett och i entrén där det är ett grått klinkergolv. Badrummet är helkaklat med gul bård i duschutrymmet och grått klinker på golvet. Tvättmaskinen tillhör nuvarande hyresgäst. I köket är det vita luckor, vitt stänkskydd samt spis med häll och varmluftsugn. Diskmaskin tillhör nuvarande hyresgäst. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal