Ålegårdsgatan 306

Mölndal
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 306, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

7359 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad lägenhet på andra våningen i Övre Balltorp. Fin balkong med morgon och förmiddagssol. Badrum med vitt kakel, duschkabin och linoleumgolv. Grått klinkergolv i hall med vita väggar. Ljusa väggar i lägenheten och beige linoleumgolv förutom i vardagsrum där det ligger parkett. Ekluckor i kök, keramikhäll och diskmaskin. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kronor per månad i rabatt.
Området:

Övre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området. I området finns både radhus, 2-våningshus samt punkthus. Varje kvarter är uppdelat i två bostadsgrupper kring gårdar med lekplats, tvättstuga och fritidslokal i vilken det finns bastu och en lokal att hyra. Området är bilfritt. Du parkerar din bil strax utanför området på hyrd p-plats eller i garage.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal