Ålegårdsgatan 454

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ålegårdsgatan 454, Mölndal
Hyrdes ut: 2015-04-01


Hyra:

7239 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

68 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan vi erbjuda en loftlägenhet i två etage med mycket ljus och rymd i låghus på övre Balltorp. Lägenheten har en stenlagd uteplats med granitmurar. I köket, som har utgång till altanen finns en vinröd fondvägg samt vita skåpsluckor, vitt kakel över diskbänk och mörkt grå bänkskiva. Diskmaskin finns. Parkettgolv i vardagsrum och fondvägg i vinrött. Badrummet - med kakel och klinkers - går i vitt, grått med dekor. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Sovrummet har mörkblå väggar och lineoleumgolv i grått. Egen mätning av värme och vatten. Tidigare inflyttning är möjlig redan till 1/3-2015. Hyran som anges är 2014 års hyra. 2015 års hyra är under förhandling. Området:

Området har både punkthus och låghus. Området gränsar till strövområden, förbovallen ligger inte långt ifrån. Spelar du golf har du nära till två olika banor. 

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal