Gamla Riksvägen

Mölndal
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamla Riksvägen, Mölndal


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Villa 13000kr/mån kallhyra+3000kr/månad i avg
Information om villa:
En villa med stor trädgård som ligger på Gamla Riksvägen i Kållered i Mölndals kommun.
Obs!! Förstahandskontrakt minst ett år med möjlighet till förlängning. Inflyttningsdatum: Enligt överenskommelse tidigast första Oktober 2016 senast första November 2016
Yta: Två våningar på ca150 kvm, med 4 sovrum, öppet kök och stort vardags rum total 7 rum
Hyra: 13000kr/mån kallhyra+3000kr/månad i avgift för värme, el, vatten, tv boxer, och sophämtning. Avgiften är baserad på max antal tillåtna boende i villan (5 personer), om antalet boende är färre blir avgiften lägre.
Möblering: Flexibel, möblerad, delvis möblerad.
Parkering: Det finns gott om friparkering ute på gatan
Förbindelser: 3 minuters gångavstånd till Kållered station, därifrån tar det 15 min med pendel till centrala Göteborg (pendeln åker varje kvart). Dessutom finns bussar som åker till Mölndal/Göteborg.
Betalning: 6000 kr i deposition när vi skriver på kontrakt. Två månader hyror betalas i förskott den dag du flyttar in. Depositionen betalas tillbaka vid utlämning av villan om du ej åsamkat någon skada.
Vi söker främst de som tänkt stanna under en längre tid, är skötsam (och kan sköta hem och trädgård). Du är helst rök och djur fri, och givetvis med fast anställning. Personer utan fast anställning är också aktuella om de kan påvisa att de kan finansiera boendet.
Om du är intresserad är du välkommen att skicka ett mail och berätta mer om dig/er som är intresserade av att hyra detta unika hus. Maila, helst då jag är oftast är upptagen och inte kan svara i mobilen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal