Gustavsbergsgatan

Mölndal
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gustavsbergsgatan, Mölndal


Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Tre rums lägenhet uthyres under Gothiacup
Hej
Vi är bortresta under Gothiacup och tänkte hyra ut vår fina trea som ligger endast 7 minuter spårvagnsväg från Korsvägen, Göteborg.
Lägenheten ligger inte mycket längre än ett stenkast från hållplatsen Krokslätts fabriker på en innergård som är lugn, har lekplats, gräsmattor och grillmöjligheter. Lägenheten ligger 200 meter från restauranger och matbutik.

Vi har två sovrum. Ett med en säng och ett sovrum med dubbelsäng och om så önskas en spjälsäng. Vi har en extra säng som kan sättas i vardagsrum eller enkelrummet. Soffan är oxå sovbar så beräknade sängplatser blir 3-6 stycken.
Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten såsom badkar och stor balkong med söderläge. Självklart är kyl, frys och ugn i bra skick. Wi-fi ingår med.

Vi skulle vilja ha 9000 kr för en vecka och 2500kr i deposition (när vi skrivit kontrakt) som återbetalas så fort vi sett att lägenheten lämnas i befintligt skick. ( 24-25 Juli)
Priset gäller en vecka, lörd-lörd eller sönd-sönd men om ni vill lägga till en dag eller två kan detta diskuteras.
Vi tänkte att det är bäst om vi skickar ett kontrakt till er som ni skriver ut, signerar och skickar/ skannar tillbaka. Nycklar lämnad över personligen eller genom våran granne beroende på när ni vill ha lägenheten.

Säkrast att nå oss är på telefon 0704-646590
Annars email Therese.bomgrengmail.com
Alltså INTE hotmail adressen som jag inte har tillgång till och som står på blocket
Vi vill inte hyra ut till ungdomar utan föräldrars närvaro.

Hör av er om ni har frågor

Med vänlig hälsning, Therese &OskarWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal