Kållered

Mölndal
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kållered, Mölndal

Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Del i villa
Rum uthyres i stor villa. Villan är på två våningar på ca 150 kvm med stort öppet kök och vardagsrum och altan. Du kommer dela huset med en kristen familj på tre personer från Bulgarien där föräldrarna jobbar och sonen går i skolan samt ytterligare en inneboende. Totalt blir ni därför fem personer. Det är ett förstahandskontrakt på minst ett år med möjlighet till förlängning. Du hyr inte bara rummet utan en femtedel i huset, dvs du har tillgång till hela huset och trädgården och delar på ansvaret för städning och trädgård.
Vem är du?: Vi söker en rök- och spritfri person utan husdjur med ordning och reda och som tar sitt ansvar för att hus och trädgård sköts. Vi kommer att schemalägga städ och skötselansvar. Vi bryr oss inte om ifall du har betalningsanmärkningar eller saknar fast jobb, men ställer krav på ett vänligt beteende, solidariskt skötselansvar för hus och trädgård och att hyran betalas i rätt tid. Du behöver inte dela den kristna tron men vi förväntar oss att du delar värdegrunden om alla människors lika värde och jämställdhet mellan män och kvinnor. Vi ställer krav på att det är lugn och ro på kvällen.
Vi ser gärna att du stannar så länge som möjligt men har du behov av ett kortare boende så kan det också vara intressant. Det viktiga är att du vill bo med andra i kollektiv anda.
Möblering: De gemensamma ytorna är möblerade med soffor, matbord och köksbord. De egna sovrummen möblerar man själv.
Parkering: Fri parkering.
Förbindelser: 3 minuters gångavstånd till Kållered station, därifrån tar det 15 min med pendel till centrala Göteborg (pendeln åker varje kvart). Dessutom finns bussar som åker till Mölndal/Göteborg.
Betalning: Månadshyra 6000 kr. Två månadshyror betalas i förskott vid inflyttning plus 3000 kr i skadedeposition som återfås om man flyttar och inte åsamkat någon skada. Därefter betalas månadshyran den 25:e varje månad.
Inflyttningsdatum: Omgående
Bredband: Finns ej. Den som har behov ansvarar själv för att skaffa mobilt bredband. Alternativt om man pratar ihop sig och delar på ett.
Skriv och berätta lite om dig själv och varför du vill bo här.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal