Katrinebergsgatan 9

Mölndal
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Katrinebergsgatan 9, Mölndal


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

1:a uthyres i Mölndal
Etta på Katrinebergsgatan 9 i Mölndal uthyres i 2:a hand under ett års tid. Lägenheten är välplanerad med ett stort rum med möjlighet för avskild sovdel, stort badrum samt egen köksdel med 4 spisplattor och ugn. Mycket förvaringsmöjligheter i hallen med tre stora garderober och närhet till gemensam tvättstuga.

Lägenheten uthyres möblerad i form av säng (120 cm), bäddsoffa+bord, matsalsmöbler, tv+bänk samt hylla. Bredbandsuppkoppling finns från comhem.

Området är lugnt med närhet till matbutik och Statoil och finns även parkeringsmöjlighet i nära anslutning. Närmsta hållplats ligger ca 2 minuters gång från bostaden med buss som man tar sig in till Göteborgs centrum på ca 30 min. 10 minuters promenad till Mölndals centrum där spårvagnar avgår med täta intervaller.

Lägenheten är belägen på första plan med egen uteplats som har insynsskydd i form av väggplank och planterad häck.

I hyran ingår kostnad för el samt bredband. Lägenheten uthyres från och med 1:a december, eller enligt överenskommelse, under 1 års tid med 3 månaders uppsägningstid.

Vid intresse skicka mail med information om dig själv och referenser så kontaktar jag dig för eventuell lägenhetsvisning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal