Knarrhögsgatan 8b

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Knarrhögsgatan 8b, Mölndal


Hyra:

7900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

2A i Mölndal Centrum med alla bekvämligheter
Perfekt för dig/er som letar efter att lite längre boende med alla bekvämligheter man gärna lever med.

En möblerad 2a uthyres i Mölndal Centrum tillsvidare med 3 månaders uppsägningstid. Lägenheten har modernt, renoverat kök och badrum, men samtidigt är mycket av originalinredning kvar vilket ger en mysig retrokänsla.

Fördelar:
* Balkong, diskmaskin, storbilds-TV & surroundsystem, gott om lagerytor och andra bekvämligheter man gärna lever med.
* Ett stenkast från en knutpunkt i kollektivtrafiken (Mölndal centrum) vilket innefattar två spårvagnar, mängder av bussar (alla 700-bussarna, 25:an, osv) pendeln (praktiskt när man ska åka tåg), ringleden för bil (via E6an), osv. Det tar t.ex. 11 min till Centralstationen & 16 min till Linnéplatsen.
* Tillgång till gemensamma ytor som består av gym, bastu, grillplats, verkstad, cykelrum, tvätt- & torkrum, trädgård och odlingar. Jag har aldrig haft problem med att boka tider.

Hyran är 7900 kr och betalas förskottsvis (som vanligt). I hyran innefattas värme, vatten, el, bredband, kabel-TV och tillgång till gemensamma ytor i föreningen (dvs. "allt"). Jag föredrar någon (eller ett par) som söker boende för en längre period.

Inkomst ska kunnas intygas med lämpligt underlag. Referenser är ett plus. Inga husdjur har varit eller kommer får vara här (sorry dear pet lovers). Inflyttningsdatum är förhandlingsbart, men januari eller senast februari 2016 är planen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal