Mejerigatan 2B

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mejerigatan 2B, Mölndal


Hyra:

6400 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Lägenhet i Göteborg uthyres (7/6 till 25/8)
2 RoK
54 m2
Adress: Mejerigatan 2B
Hyra: 6.400 kr/månad (el, värme, vatten & 5 GHz Wi-Fi ingår)
Uthyres (från): 7/6 - 2016
Uthyres (till): 25/8 - 2016
(Perioden är ej diskutabel)

OBS! Då detta är ett studentboende kräver SGS ett intyg för anställning, eller studier, under sommaren för att bevilja andrahandskontraktet.

OBS! Städpant: 1000 kr. Lämnas lämpligen (senast) vid överlämnande av nyckeln till er som hyresgäster. Återfås vid slutet av perioden, förutsatt att lägenheten är i städat skick.

LÄGENHETEN
Ligger en trappa ovan markplan med hall, vardagsrum, sovrum, toalett med dusch samt ett kök med öppen anslutning till vardagsrummet. Ett stenkast bort ligger busshållplatsen Gräddgatan, där linje 50 tar er in till centrum via Korsvägen - Kungsportsplatsen - Brunnsparken, och därefter vidare mot Stenpiren (vid Järntorget). Två minuters promenad bort ligger dessutom ett Netto.

Lägenheten är möblerad med följande:
- 2 st sängar (90 x 200 cm) m. ett tillhörande sängbord
- Soffa m. soffbord
- Skrivbord m. ansluten bokhylla (som är, och förblir, fullsmockad) samt kontorsstol
- Matbord m. stolar

Utöver ett normalt utrustat kök finns även diskmaskin och micro. Jag låser dessutom ett och annat skåp som jag förvarar lite privata saker i, men det finns mer än gott om utrymme över likväl. Det är inget fancy möblemang över lag, men det är mer än dugligt (och framför allt bekvämt).

Utöver tvättstuga finns det en bokningsbar bastu samt biljardrum. På framsidan av huset finns dessutom två stora trädäck (ett för grillning och ett som är rökfritt) med solstolar och utemöbler som är fritt fram att använda för samtliga hyresgäster. Cykelgarage finns också att utnyttja för den som är intresserad. En kvarts promenad bort ligger naturområdet Delsjön med badplatser, grillning och löpspår.

Helst sker all överföring mellan oss via Swish för att vi båda ska ha kvitto på transaktionerna, men vanlig banköverföring fungerar likväl. Kontanter tas dock ej emot!

Skriv gärna lite om er själva i ert ansökningsmail, samt lämna gärna telefonnummer för eventuellt snabb och smidig kontakt från mig via SMS!

Jag hoppas höra av er!

Med vänliga hälsningar
Erik Torén

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal