Österängsgatan

Mölndal
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Österängsgatan, Mölndal


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Centralt nybyggt litet hus
Centralt i Mölndal i populära Solängen finns detta helt nybyggda lilla hus, som du har möjlighet att bli första person att bo i. Några minuters promenad till Mölndal Centrum med kollektivförbindelser i alla riktningar. Ännu närmre till busshållplats som snabbt tar dig till Linnéplatsen och Grönsakstorget. Med cykel trampar du enkelt in till Göteborg. Du promenerar smidigt både till SCA och Astra Zeneca.

I markplan (25 kvm, sk Attefallshus) har du sovrum, toalett/dusch samt allrum/kök (det sistnämnda i öppen planlösning). Från allrummet kommer du ut på den stora terrassen (drygt 20 kvm) som ligger i perfekt söderläge. En våning upp på loftet finns det andra sovrummet på 8,5 kvm.

Precis om knuten har du klassiska Margaretas Hembageri där du kan köpa dina frukostfrallor eller fika till solstunden på terrassen. I andra änden av Solängen finner du en mycket bra frukt- och grönsaksbutik och vackra blommor. Pizzerior finns i alla riktningar och även Jungfruplatsens omtalade kebabtallrik är inom krypavstånd.

Saknas på bilder gör solskydd och ugn som installeras inom kort (även gräsmatta saknas, men den jord som syns kommer också inom kort att bli grön).

Tillträde 1 juli. Hyresavtal tecknas på minst sex månader med förhoppning om förlängning. Deposition en månadshyra.

Hyra 10 000 kr/mån
I hyran ingår el och vatten.
Fri parkering på gatan inom området.

Ej rökare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal