Pepparedsängen 16A

Mölndal
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedsängen 16A, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

6806 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns en helt nyrenoverad 3:a ledig i Balltorp. Lägenheten har fått genomgående ljusa tapeter och ljusa laminatgolv i de två sovrummen, vardagsrummet, hallen och köket. Det finns en klädkammare för god förvaring. Köket har grå köksluckor och hällspis. Badrummet är helkaklat med vitaväggar och mörkt klinkergolv. Det finns en liten stenlagd uteplats samt en liten gräsplätt. Då inflyttning sker omgående ser vi gärna att du som söker lägenheten kan flytta den 1 augusti. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal