Pepparedsängen 16B

Mölndal
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedsängen 16B, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

5665 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad och fin hörnlägenhet med uteplats som du själv får glädjen att sköta om. Badrum med vita väggar. Här finns en tvättmaskin som kan övertas. Vita/ljusa väggar genomgående i lägenheten. Vita luckor i köket med vitt stänkskydd och mörk bänkskiva samt mörkt golv. Lägenheten har egen uppvärmning så du kan själv påverka dina elkostnader. Du får en rabatt på hyran för att du ska kunna välja när och om du vill ha målat och tapetserat. När du vill få det gjort gör du enkelt en beställning av oss. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kronor per månad i rabatt. Gå in på hemsidan under Personliga hem och läs mer om hur du kan förändra din lägenhet. Inflyttning möjlig fr.o.m. 1 augusti. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal