Pepparedsängen 14B

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedsängen 14B, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5595 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En välplanerad lägenhet i markplan med klädkammare och kök med plats för matbord. I hallen ligger eklaminatgolv och väggarna är vita. Badrummet har badkar och är helkaklat med svart golv och vita väggar. Köket har ljusa väggar och vita köksluckor. I sovrummet finns en mörkare fondvägg, annars ljusa väggar, samt en svartgrå matta på golvet. Vardagsrummet har eklaminatgolv och vita väggar. Uteplatsen passar dig som gillar att se efter en egen trädgårdstäppa. Du får en rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat och tapetserat. När du vill få det gjort gör du enkelt en beställning hos oss. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt. Gå in på hemsidan under Personliga hem och läs mer om hur du kan förändra din lägenhet. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal