Pepparedstorg 34

Mölndal
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 34, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

7372 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

106 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu har du chansen att söka en fyra i två plan med stor altan nere på Peppareds Torg. I badrummet är det blå våtrumsmatta och vit väv på väggarna och i duschrummet är det ljusblått klinkergolv med golvvärme samt vitt kakel på väggarna. I grovköket finns tvättmaskin att överta av nuvarande hyresgäst. Det är en parkettmönstrad plastmatta genomgående i lägenheten och hallen har ljusbeige väggar. Det är ekluckor i köket samt vitt stänkskydd ovanför diskbänken och diskmaskin finns att tillgå. Sovrummen är färgglada i gult och blått. Även vardagsrummet är gulmålat. Titta gärna på vårt fina koncept Personliga Hem då du har chansen att få denna lägenhet precis som du önskar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 241 kronor per månad i rabatt. Tidigare inflyttning är möjlig. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal