Pepparedstorg 8B

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 8B, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

6336 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:55+ lägenhet i Balltorp är nu ledig. Lägenheten ligger högst upp i huset som har hiss. Lägenheten har genomgående ljusa väggar. Parkettgolv i vardagsrum och linoleum i sovrummet. Hissen går ner till förrådet som finns i källaren. Fin tvättstuga finns i fristående byggnad på gården. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lämnar du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad den nya månadskostnaden då blir. Om du väljer att låta lägenheten vara som den är får du 132 kr i rabatt på hyran. Möjlighet finns till tidigare inflyttning. 2015 års hyra är angiven här. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal