Pepparedstorg 8B

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 8B, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6116 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Ljus lägenhet med fin inglasad balkong i söderläge. Bekväm bostad för dig över 55. Hiss finns i huset. Vardagsrummet har ljusa tapeter och parkettmönstrad plastmatta. Köket har vita skåpsluckor, ljusgula väggar och en korkmönstrad plastmatta. Sovrummet har ljusgröna tapeter. Plastmattorna i sovrummet och hallen kommer att bytas ut. Badrummet har vitt kakel med ljusgrön bård och grön plastmatta. Du kan välja själv hur din lägenhet ska se ut med vårt koncept Personliga hem. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 133 kronor i rabatt på månadskostnaden. Tidigare inflyttning är möjlig från den 1 augusti. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal