Pepparedstorg 8B

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 8B, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

5980 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En ljus och välplanerad tvårumslägenhet finns nu ledig för dig som är över 55 år. Lägenheten ligger på femte våning med hiss och har utsikt mot grönområde. Med inglasad balkong kan du alltid utnyttja extra utrymme året runt. Hallen och vardagsrummet har vita väggar och trämönstrad matta. Köket har vita skåpsluckor och väggar samt en trämönstrad matta. I badrummet finns vitt kakel och en grön matta på golvet. Sovrummet har ljusgula väggar och ljust laminatgolv. Genom vår koncept Personliga hem bestämmer du själv hur din lägenhet ska se ut. Om du vill ha ommålat eller tapetserat lämnar du en beställning till oss och i vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Om du väljer att låta lägenheten vara som den är får du 133 kr i rabatt på hyran. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal