Pepparedstorg 13B

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 13B, Mölndal
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

5851 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Nu finns det en ljus och mycket fin lägenhet med uteplats ledig i nedre Balltorp. Vi ser gärna att du som söker lägenheten är trädgårdsintresserad. Lägenheten har vita väggar och eklaminatgolv i alla rum. I köket är det spis med keramikhäll och varmluftsugn samt utgång till uteplatsen som ligger i söderläge. I badrummet är det vit väv på väggarna, ett svart klinkergolv, nytt porslin och ny varmvattenberedare. Tillval har gjorts i lägenheten men du får ändå en rabatt på 132 kr/mån. Lägenheten är tillgänglig redan från den 1/10

Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal