Pepparedstorg 21C

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 21C, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

5057 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad lägenhet med balkong på andra våningen i 2-våningshus. I badrummet är det plastmatta och vita väggar med väv samt dusch. Köket hat skarpt ljusgula väggar, vita nyare luckor och vitt stänkskydd. Lägenheten har plastmattor i alla rum och ljusa väggar i hall, sovrum samt vardagsrum. Du får rabatt på hyran för att du skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta gör du en beställning hos oss. Vad den nya hyran då blir kan du se i vår prislista under Personliga Hem. Väljer du att ta lägenheten som det är eller själv måla/tapetsera får du en rabatt på hyran med 132 kronor/månad. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal