Pepparedstorg 3C

Mölndal
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 3C, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

7801 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

92 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad 4:a på 2:a våningen i ett plan med balkong mot sydväst. Badrum i vitt med badkar och tvättpelare. Separat dusch finns. Kök med nyare diskmaskin, kyl och frys, vita luckor samt svart stänkskydd vid diskbänk. Ljusa tapeter och ljusgrått golv genomgående i lägenheten förutom i vardagsrum där det ligger ett eklaminatgolv. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. I denna lägenhet har gjorts tillval på tapetsering, men du får ändå en rabatt på 243 kronor per månad. Inflyttning till 1/6 är möjligt. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal