Pepparedstorg D

Mölndal
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pepparedstorg D, Mölndal
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

5341 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:
Trevlig lägenhet med balkong mot söder i Balltorp finns nu att söka!  Köket har ljusa tapeter, mörkgrå linoleummatta och vitt kakel över bänkskiva. Diskmaskinen tillhör inte lägenheten. Vitmålade tapeter och parkettmönstrad plastmatta i vardagsrum. Mörkgrå tapeter och ljus plastmatta i sovrum. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 135 kronor per månad i rabatt.
Angiven hyra är 2018 års hyresnivå, hyrorna för 2019 är under förhandling. Möjlighet till tidigare inflytt finns.
Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Mölndal

Rapportera fel